-

TDL Group wint “Logistics Employer of the Year 2019”

TDL Group (Houthalen) heeft de prijs van Logistics Employer of the Year 2019 gewonnen tijdens de Transport & Logistics Awards. Van Moer Logistics en Dachser eindigden als tweede en derde.

TDL Group wint de Logistics Employer of the Year 2019De prijs ‘Logistics Employer of the Year’ (vroeger ‘HR Project of the Year’) beloont een project voor het beheer van Human  Resources binnen een logistieke onderneming of de logistieke afdeling van een industrieel of commercieel bedrijf.

Uitslag 2019 

  1.         TDL Group (Houthalen)
  2.         Van Moer Logistics (Zwijndrecht)
  3.         Dachser (Willebroek – Moeskroen)

De winnaar in het kort

TDL Group slaagde erin een koppeling te maken tussen het functieclassificatiesysteem en de verloning van chauffeurs. Dat ze daarmee tegen de stroom ingaan, geeft blijk van durf en lef, aldus de jury. Het constructief sociaal overleg dat aan de basis ligt van de toekomstgerichte CAO is tekenend voor de cultuur binnen de onderneming. De jury is ook enthousiast over de inspanningen op vlak van interne communicatie en onthaal van nieuwe medewerkers. De onderneming staat open voor innovaties en slaagt erin de familiale sfeer te behouden en elke medewerker de nodige aandacht te geven.