Over ons

Logistiek maatwerk, de just-in-time delivery, de flexibiliteit, de spreiding van krachten over de gehele Benelux en Frankrijk, het rechtstreeks contact met de klant én zijn diversifiëring. Dit zijn de voorname karakteristieken en werkwijze die TDL Group succesvol maakt.

Het familiebedrijf is actief in vier verschillende sectoren met FRESH Logistics, BUILDING Logistics, DEDICATED Logistics, COLDWAY Express.

De verschillende niches maken TDL Group extra sterk. De diversifiëring zorgt ervoor dat TDL Group pieken en dalen in de verschillende niches kan opvangen en een financieel, gezonde logistieke dienstverlener en partner is.

TDL Group hanteert in haar beleid een langetermijnvisie, ook met de klanten. Dat biedt de mogelijkheid om voor de klant te investeren. TDL vervoert en beheert  producten alsof het hun product is. TDL Group is niet enkel dienstverlener, maar de werknemers zijn het uithangbord van onze klanten op hun leveradressen. Daarom hecht TDL Group veel aandacht aan de noden van de klant die telkens specifiek beschreven worden, alvorens een verbintenis aan te gaan.

TDL Group zal een oplossing op maat bieden die voor beide partijen interessant en efficiënt is.

TDL Group specialiseert zich verder in DEDICATED Logistics. Dit betekent dat TDL Group het gehele of gedeeltelijke logistieke gebeuren van een bedrijf overneemt. We beheersen de volledige of gedeeltelijke logistieke cyclus zodat de klant zich enkel op hun corebusiness kan concentreren.

TDL Group is een Belgisch geënt bedrijf. De werknemers spreken de taal van de regio waarin ze actief zijn. Een groot voordeel aangezien het bedrijf vooral focust op de BENELUX en Frankrijk. ‘Wij willen integratie bij bedrijven, zodat chauffeur en bedrijf elkaar beter leren kennen.’

TDL Group benadrukt graag zijn aandacht voor kwaliteit en maatschappelijk engagement.

Uit onderzoek blijkt dat TDL Group een aantrekkelijke werkgever is door z’n sterke marktpositie, groeiende organisatie die investeert in vooruitgang en werkzekerheid.